Herinrichting Publieke Ruimte Abelville

Meer weten

Volledige opdracht voor de herinrichting van pleinen en straten in een stedelijke woonwijk in het kader van een omvangrijke stadsrenovatie

De wegen zijn heringericht volgens het ‘Charter van materialen voor het stadscentrum’ (project Lupo).
De breedste wegen hebben een klassiek profiel, terwijl de smalste ingericht zijn volgens een statuut woongebied.
De openbare ruimte in de rue du Marché en place Abelville, as die een verbinding geeft met het place Mansart dat recent werd heringericht, zijn ingericht als ontmoetingsruimte waarin de bewoners van een grotere gebruiksvrijheid kunnen genieten, met inbegrip van de organisatie van markten.

Client: 
Stad La Louvière
Categorie: 
Paysage
Rénovation urbaine
Espaces publics
Address: 
La Louvière
België
Date: 
2008 to 2013
Holders: 
AT Osborne
Cooparch
D+A International
Groupe LUPO
SKOPE
Managers: 
Serge Colin
State: 
Terminé
Budget per phase: 
2154000 € excl. BTW