Omgevingswerken Alma Courtgebouw

Meer weten

Omgevingswerken Alma Courtgebouw

De ontvangstkoer van dit kantoorgebouw werd ingericht als een gestructureerde ontmoetingsruimte.
De centraal gelegen as is de hoofdverbinding met een rechtstreekse toegang tot de ingang van het gebouw.
Langs weerszijden van de as liggen twee vierkantige, houten terrassen die een aangename ontmoetingsplaats afbakenen. Beide ruimten vertalen een concept met open plekken waarrond de vegetatie terug tot zijn recht komt.
Het meubilair neemt een belangrijke plaats in binnen het ontwerp, als structurerend en versterkend ontmoetingsgegeven.

Client: 
Banimmo NV
Categorie: 
Paysage
Address: 
Lenneke Marelaan, 6
1200 Sint Lambrechts Woluwe
België
Date: 
2011 to 2012
Holders: 
SKOPE
Managers: 
Gilles Saussez
Serge Colin
State: 
Terminé
Budget per phase: 
+- 155000 € excl. BTW
Surface: 
2 000m2